WooCommerce Metakocka Integration

Digitalni vtičnik za WooCommerce vam omogoča enostavno povezovanje davčnih številk za podjetja med MetaKocko in WooCommerce platformo. S tem vtičnikom lahko brez težav upravljate davčne obveznosti v skladu z zakonodajo EU in Združenega kraljestva ter izboljšate postopek obdelave davčnih podatkov.

Kupi zdaj

“WooCommerce MetaKocka Integration” vam omogoča optimizacijo poslovanja in pravilno prenašanje naročil

Enostavno upravljanje davčnih stopenj za podjetja in beleženje davčne številke na računu.

Optimizacija poslovanja in pravilno prenašanje podatkov za B2B naročila v Metakocko.

Woocommerce MetaKocka Davčna številka je zmogljiva integracija, ki vam omogoča prihranek časa, zmanjšanje napak in optimizacijo vašega poslovanja. S to integracijo boste lahko pravilno prenašali podatke za B2B naročila v Metakocko, kar bo izboljšalo učinkovitost in natančnost vašega procesa naročanja.

Naši naročniki

Lastnosti

Z vključitvijo vtičnika dodamo meta polja, ki jih MetaKocka potem pravilno prebere in zapisuje pravilne davčne stopnje ter davčne številke v podatke kupca. Za delovanje je potrebno uporabljati vtičnik EU/UK VAT Manager for WooCommerce, ter pravilno nastaviti davčne stopnje (oz. preslikave) v sistemu MetaKocka.

Zakaj naš vtičnik?

30 dnevna garancija

Ponujamo vam 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Če iz kakršnega koli razloga z nakupom niste zadovoljni, nam sporočite in vrnili vam bomo kupnino.

Kvalitetna koda

Stojimo za kakovostjo naših izdelkov in si prizadevamo zagotoviti, da so naši kupci popolnoma zadovoljni.

Super podpora

Naša prijazna in izkušena podporna ekipa, vam je na voljo za pomoč pri izzivih s katerimi se srečujete. Kontaktirate nas lahko preko elektronske pošte ali telefona, mi pa vam priskočimo na pomoč v najkrajšem možnem času.

Funkcionalen in prilagodljiv

Vtičnik je popolnoma funkcionalen in je bil razvit glede na potrebe naših strank. Hkrati pa ga lahko prilagodimo vaši specifični uporabi z dodatnimi prilagoditvami.

Nudimo nastavitev vtičnika

Če želite, lahko doplačate za namestitev in naši razvijalci vam bodo sistem namestili naslednji delovni dan.

Nadgradnje in dodatne možnosti

Zavezani smo k stalnemu razvoju novih funkcij in zmogljivosti za vtičnik, kar našim strankam omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo. Stalno težimo k razvoju novih funkcij, izboljšujemo delovanje in odpravljamo morebitne napake. Verjamemo, da je povratna informacija strank ključna pri soustvarjanju tega vtičnika v najboljši možni obliki.

Cena vtičnika

Cena vtičnika je 49,99 € (DDV ni vključen).

 

Če ugotovite, da potrebujete več licenc za ta WordPress vtičnik nas prosimo kontaktirajte.

49,99 €

1 trgovina / enkratno plačilo

Licenca omogoča neomejeno posodabljanje vtičnika.

Dodatne možnosti

Če naš vtičnik ne zadostuje potrebam vaše spletne trgovine, nas kontaktirajte, da se dogovorimo glede prilagoditve.

Kupi zdaj