WooCommerce Vasco Integration

Z našim vtičnikom se brez težav povežete med vašo spletno trgovino in Vasco ERP sistemom, brez potrebe po znanju kode. Integracija deluje gladko in samodejno sinhronizira cene, zaloge in naročila iz izbranih skladišč. Prav tako beleži vse spremembe na Vasco sistemu, tako da imate vedno ažurne podatke na voljo.

Kupi zdaj

“WooCommerce Vasco Integration” sinhronizira cene, zaloge in naročila med vašo spletno stranjo in Vasco računovodskim sistemom.

Z integracijo WooCommerce Vasco boste prihranili čas, zmanjšali napake in optimizirali svoje poslovanje. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje učinkovitosti in natančnosti – začnite uporabljati WooCommerce Vasco integracijo danes!

Za povezavo z Vasco vtičnikom ne potrebujete znanja kode. Namestitev vam lahko opravimo tudi mi.

WooCommerce integracija

Naš vtičnik je združljiv s sistemom Vasco, če imate aktiviran Vasco eAPI vmesnik. Postopek aktivacije lahko izvedete pri Vascu, in spletna stran bo povezana v nekaj minutah. V nekaterih primerih je morda treba tudi odpreti vaš interni požarni zid, da se omogoči povezava med spletno stranjo in Vasco vtičnikom.

Sinhronizacija cen in zalog

Preko Vasca enostavno sinhronizirate cene, znižane cene in zaloge iz izbranih skladišč, ki jih nato dinamično naložimo v naš vtičnik. Možnost sinhronizacije zaloge je na voljo bodisi vsako uro bodisi enkrat dnevno.

Sinhronizacija naročil

Naš sistem omogoča prenos naročil s posebnimi predponami in različnimi statusi. Poleg tega vam omogočamo tudi mapiranje plačilnih metod, dostav in dodatkov za plačila.

Naši naročniki

Lastnosti

Naš vtičnik omogoča nemoteno sinhronizacijo cen in podatkov o zalogi. Uporabniki lahko nastavijo pogostost sinhronizacije glede na svoje potrebe, z možnostmi za urne posodobitve ali dnevno posodobitev ob želenem času. Da bi še dodatno povečali prilagodljivost, ponujamo možnost sinhronizacije samo cene, zaloge ali obojega, odvisno od preference uporabnika.

 

Uporabnikom je dana možnost izbire skladišča med postopkom prenosa zaloge. Neprekinjeno delamo na širitvi te funkcije, da bi v prihodnosti lahko sprejeli več skladišč, posodobitve pa bodo hitro izvedene, ko se pridružijo novi kupci.

 

Poleg tega vtičnik podpira sinhronizacijo posebnih cenovnih ponudb skupaj z možnostjo razporeditve teh ponudb. To bo zagotovilo, da bodo vaši kupci vedno imeli dostop do najnovejših cen in stanja zaloge, vključno z vsemi trenutnimi promocijami ali popusti.

Sinhronizacija naročil je ena izmed ključnih značilnosti našega vtičnika. Omogoča sinhronizacijo naročil iz WooCommerce v Vasco. Podobno kot sinhronizacija cen in zalog lahko sinhronizacijo naročil nastavite za vsako uro ali enkrat na dan ob določenem času.

 

Uporabniki lahko za naročila nastavijo predpone kar olajša identifikacijo. Prav tako je na voljo funkcionalnost za izbiro statusov za prenos naročil. Trenutno podprti tip stranke je ‘končna stranka’ z načrti za vključitev drugih vrst, kot je POS v prihodnosti.

 

Ponujamo učinkovito mapiranje plačilnih metod, pri čemer na levi strani prikažemo vse aktivne plačilne metode v WooCommerce, uporabnikom pa omogočamo, da iz spustnega menija na desni strani izberejo ustrezno metodo, ki jo ponuja Vasco. Za dodatno prilagodljivost je na voljo možnost za dodatne postavke za plačilne in dostavne metode (kot so dodatni stroški za COD). Uporabniki lahko ročno vnesejo SKU ustrezne metode.

V tem zavihku boste našli vse možnosti za konfiguracijo povezave. Poleg tega omogoča možnost preizkušanja povezave in brisanja shranjenih podatkov, kar zagotavlja, da lahko uporabniki vedno vzpostavijo in preverijo svoje povezave, kot je potrebno.

Dnevniki zagotavljajo sledljivost vseh prenosov. Vključujejo dnevnik prenosa cen, dnevnik prenosa zaloge, dnevnik neujemajočih izdelkov (kjer WooCommerce izdelek nima SKU para v Vascu) in dnevnik prenosa naročil. S temi dnevniki lahko uporabniki učinkovito sledijo in upravljajo vse vidike svojih prenosov in sinhronizacij.

Zakaj naš vtičnik?

30 dnevna garancija

Ponujamo vam 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Če iz kakršnega koli razloga z nakupom niste zadovoljni, nam sporočite in vrnili vam bomo kupnino.

Kvalitetna koda

Stojimo za kakovostjo naših izdelkov in si prizadevamo zagotoviti, da so naši kupci popolnoma zadovoljni.

Super podpora

Naša prijazna in izkušena podporna ekipa, vam je na voljo za pomoč pri izzivih s katerimi se srečujete. Kontaktirate nas lahko preko elektronske pošte ali telefona, mi pa vam priskočimo na pomoč v najkrajšem možnem času.

Funkcionalen in prilagodljiv

Vtičnik je popolnoma funkcionalen in je bil razvit glede na potrebe naših strank. Hkrati pa ga lahko prilagodimo vaši specifični uporabi z dodatnimi prilagoditvami.

Nudimo nastavitev vtičnika

Če želite, lahko doplačate za namestitev in naši razvijalci vam bodo sistem namestili naslednji delovni dan.

Nadgradnje in dodatne možnosti

Zavezani smo k stalnemu razvoju novih funkcij in zmogljivosti za vtičnik, kar našim strankam omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo. Stalno težimo k razvoju novih funkcij, izboljšujemo delovanje in odpravljamo morebitne napake. Verjamemo, da je povratna informacija strank ključna pri soustvarjanju tega vtičnika v najboljši možni obliki.

Cena vtičnika

Cena vtičnika na povezavo je 199 € / leto.

 

V kolikor potrebujete več licenc za ta vtičnik nas kontaktirajte.

199 €

1 trgovina

Licenca omogoča posodabljanje vtičnika eno leto po nakupu.

120 €

Nastavitev vtičnika

V kolikor izberete variacijo z dograditvijo ste lahko brez skrbi, saj vam mi opravimo celotno namestitev.

Podaljšanje

Priporočamo podaljševanje licence.

Če licence ne podaljšate bo vtičnik deloval še naprej, vendar ne bo posodobljen, vi pa ne boste upravičeni do naše podpore.

Kupi zdaj